Известие

Collapse
No announcement yet.

Чистачки за 145 , Въпрос.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ако се наложи да си сменяте рамената освен от фиат типо/темпра рамената стават и от Опел Астра-G (полицейската астра). аз миналата седмица го открих това и си сложих такива рамена с чистачки IRMSCHER Aero-Twin2 на моята Алфа
    много съм доволен, а и стоят много добре не надстърчат никъде, отдясно пасват идеално на стъклото и чистят много добре та с две думи рамена и чистачки от астра стават 1:1 на алфа 145.
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
      ако се наложи да си сменяте рамената освен от фиат типо/темпра рамената стават и от Опел Астра-G (полицейската астра). аз миналата седмица го открих това и си сложих такива рамена с чистачки IRMSCHER Aero-Twin2 на моята Алфа
      много съм доволен, а и стоят много добре не надстърчат никъде, отдясно пасват идеално на стъклото и чистят много добре та с две думи рамена и чистачки от астра стават 1:1 на алфа 145.
      Стават и от фейс лифта пропуснал си да кажеш,а можеш ли да постнеш една снимка че аз искам да преработвам за да някакво рамо за да си направя и задната чистачка,обаче проблема е че рамената са крижи на другата страна.
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

и от брава/браво , абе от доста модели стават. моите ги изрових от моргата в палет както са внесени кой знае от къде . бяха с чистачките и се оказа че чистят перфектно.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
          Точно в тази тема ги пише тези неща
          Не точно, има две различни мнения, и затова питам все пак колко е, защото и с 2х51см пак изглежда нормално.

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
          едната - шофьорската, е 53 см, другата - от към пътника, е 48 см. и не стърчи нищо
          Първоначално публикувано от monimsl Покажи съобщение
          Не бяха ли 51 на 48 или и 53 става
          Тук намерих 3 сайта където се продават чистачки за 146, и дължините са 22" и 19" което идва 55см и 48см

55см звучи интересно, ще взема да пробвам

http://www.1stautobulbs.com/part.php?wiper_variant_id=8
          http://www.extremeautoaccessories.co...p?section=1995
          http://cgi.ebay.com.sg/ws/eBayISAPI....m=120321710115
          sigpic
          146 1.9 JTD, 99'

Comment

ходих днеска до Киров бош да си сменям габарити и разни др неща и там погледнах за тия чистачки... 60 лв комплекта. потрес...
            А и открих нов проблем.. маи нова тема ще пусна но да си кажа.. ефлектора на фара ми е счупен, има ли начин да се оправи , човека ми каза нов фар трябвало..

Comment

има най-горе в раздела тема за водачите на фаровете колега. иначе чистачките от бош са си цифра.
              точка

Comment

Working...
              X